maak je eigen spel bij yoowls
Maak een spel met je eigen foto's!

Eigen spelletjes maken

Bij Yoowls kun je met je eigen foto’s echte spelletjes maken, al vanaf € 16,95. Gegarandeerd een origineel en persoonlijk cadeau! Maak nu ook je eigen spel »

Eigen spelletjes zijn leuk om te maken en te geven

een yoowls spel wordt geleverd in een mooi transparant doosje

Heb jij ook altijd al je eigen spel willen maken? Bij Yoowls gebruik je je eigen foto's om een écht origineel en helemaal persoonlijk spel te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een kaartspel maken met foto's van je familie. Of een kwartetspel met al je vrienden. Of wat dacht je van een kwartet om mooie herinneringen aan een reis of gebeurtenis levend te houden? Zelf spelletjes maken is een leuke activiteit en een mooie manier om dierbare foto’s en herinneringen op een speelse manier te verwerken. In plaats van door fotoboeken bladeren, kun je met je zelfgemaakte spel een leuke avond vullen met het spelen en ontdekken van alle foto’s in een eigen spel. Spelletjes zelf maken is overigens ook leuk om samen met kinderen te doen. Het maken van een eigen spel is simpel genoeg voor kinderen om te begrijpen en kinderen vinden het geweldig om een echt eigen spel zelf te maken. Het zelf maken van eigen spelletjes is niet alleen leuk om te doen, maar ook leuk om te geven. Denk aan gelegenheden als Kerst of Sinterklaas, een verjaardag of jubileum, of mooie momenten als een trouwerij of een afstuderen. Eén voor één momenten waar een uniek en persoonlijk cadeau als een zelfgemaakt spel zeker in de smaak zal vallen.

Hoe je zelf je eigen spelletjes kan maken

Met de website van Yoowls kan iedereen nu zelf zijn eigen spelletje maken met eigen foto’s en teksten. Het maken van een eigen spel gaat in drie simpele stappen. De eerste stap is om op de website www.mijneigenspel.nl te kiezen voor het maken van een eigen spel door op de homepage op “Maak nu je eigen spel” te klikken. Nadat je voor het maken van één van de verschillende eigen spelletjes gekozen hebt, kom je op de ontwerppagina. Hier kun je echt je eigen spelletje gaan maken. Het maken van je eigen spel is heel simpel. Je kunt op de ontwerppagina foto’s uploaden van je computer die je voor je eigen spel wilt gebruiken. Deze foto’s kun je vervolgens naar de speelkaarten slepen (met de muis klikken en verplaatsen) om zo je eigen spelletje te maken. Als je alle foto’s geplaatst hebt, kun je de tekst van de kwartetten gaan invullen. Je mag alle teksten zelf bedenken voor je eigen spel en zo je eigen unieke spelletje creëeren. Als je eigen spel helemaal af is dan is de derde stap het bestellen van het eigen spelletje. Betaling kan simpel en snel via iDeal, Mister Cash, DirectEBanking of via eenmalige incasso. Het eigen spel wordt netjes thuis bezorgd. Als je voor zondag bestelt, wordt je zelfgemaakte spel op donderdag al verstuurd.